Nieuw | PowerShot PX

door Persbericht Canon NL op vrijdag 29 oktober 2021

Amstelveen, 28 oktober 2021 – Ouders, familiefotografen en gadgetfreaks opgelet! Canon introduceert vandaag de PowerShot PX. Deze kleine, slimme en vriendelijke camera zal de manier waarop onder andere gezinnen hun herinneringen vastleggen volledig veranderen. De PowerShot PX is immers uitgerust met slimme functies zoals het automatisch vastleggen van foto’s en video’s zodat bijzondere, spontane gebeurtenissen nooit meer gemist worden – zo hoef je ook nooit meer zelf achter de lens te blijven staan en kun je optimaal van het moment blijven genieten.

Canon PowerShot PX-01

Leef in het nu met je eigen persoonlijke fotograaf
Wanneer je de bijzondere momenten van het leven wilt vastleggen zonder dat je het zelf mist, dan is de PowerShot PX ideaal – de camera volgt immers de actie en kiest zelf op intelligente wijze de onderwerpen om gezichtsuitdrukkingen en reacties heel natuurlijk vast te leggen. Na het inschakelen kan de PowerShot PX simpelweg overal in huis worden neergezet om spontane opnamen te maken van alledaagse momenten. Dankzij het eenvoudige maar draagbare design, USB-C opladen en ingebouwde Wi-Fi voor verbinding met slimme apparaten kun je tevens buitenshuis genieten van de intelligentie van de PowerShot PX. Neem hem bijvoorbeeld mee tijdens een picknick of een familievakantie aan zee, zodat herinneringen nooit verloren gaan.

Canon PowerShot PX-02

Koester het alledaagse
Bekijk in een handomdraai de gemaakte beelden terug via de iOS- of Android-app van de PowerShot PX en ontvang aanbevelingen van deze slimme camera welke beelden het beste zijn om te bewaren. Deze dierbare foto’s en video’s worden vervolgens opgeslagen op een geheugenkaart om ze gemakkelijk te kunnen uploaden naar een computer. Met de app kun je bovendien de camera handmatig bedienen om de perfecte compositie te kiezen en om van afstand opnamen te maken, zo hoef je nooit meer heen en weer te lopen om de camera optimaal te gebruiken. Gezinnen kunnen daarnaast de automatische opname-instellingen aanpassen, de lens schuin omhoog zetten om foto’s een eigen stijl te geven en in de app bekende gezichten selecteren om die tijdens het fotograferen meer prioriteit te geven. Met behulp van de PC Webcam Utility app kan de PowerShot PX tot slot gebruikt worden als webcam.

PowerShot PX – de belangrijkste kenmerken:
Met een brandpuntbereik van 19-57mm en de flexibele kantelbare zoomlens ontstaat een breed beeldveld van 340˚ horizontaal en 110˚ verticaal om de actie vlekkeloos te volgen. De PowerShot PX legt vervolgens automatisch hoogwaardige 11,7 MP foto’s en 60p Full HD video-opnamen vast, terwijl de spraakbesturing een volledige handsfree bediening mogelijk maakt.

• Automatisch vastleggen van foto’s en video’s
• Kantelbare zoomlens met een bereik van 19mm tot 57mm (equivalente).
• Herkenningstechnologie met de mogelijkheid om bepaalde gezichten prioriteit te geven
• Handmatige bediening en beheer van opnamen via de Connect-app voor de Mini PTZ Cam
• Wi-Fi en Bluetooth maken de communicatie met smartphones en tablets eenvoudig

Prijs en beschikbaarheid
De PowerShot PX is vanaf november verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van €479,99, in de kleuren zwart en wit. Ga voor meer informatie over de camera naar http://www.canon.nl/.

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.