EOS Lens Discovery

door Pieter Dhaeze op zaterdag 12 april 2014

We schrijven 30 november en 1 december 2008. De EOS Discovery in Amersfoort. Ruim 2500 enthousiaste Canon-fotografen konden zich een hele dag uitleven met de camera’s en lenzen van het EOS-systeem. En wilde je meer achtergrondinformatie, dan stonden er veel experts klaar om persoonlijke vragen te beantwoorden en kon je deelnemen aan een van de vele workshops.
Een geslaagd evenement, maar sinds die tijd is het stil geweest rondom de Discovery-formule. We zijn dan ook zeer verheugd dat er anno 2014 toch weer een Discovery-evenement op het programma staat, waarbij iedereen met een EOS-camera van harte welkom is. Wij verwachten dan ook veel EOSziners. Dit is je kans om die ene camera of lens (of printer) waar je al tijden van droomt, eens in de praktijk uit te proberen.

Hieronder de uitnodiging van Canon.


Ontdek de eindeloze mogelijkheden van het EOS systeem
Kom op zaterdag 17 of zondag 18 mei a.s. naar de Maassilo in Rotterdam (Maps) naar de Canon EOS Lens Discovery en ontdek de eindeloze mogelijkheden van het EOS systeem. Ontdek hoe de Duitse fotograaf JanLeonardo Wöllert speelt met licht en daarmee waanzinnige kunstwerken maakt. Of leer van professionals Toonen & Wientjens hoe je zelf prachtige glamourfoto's kunt maken. Daarnaast worden er door professionele fotografen workshops gegeven over bruidsfotografie, macrofotografie, natuur- en landschapsfotografie en nog veel meer. Probeer ook andere producten van het EOS systeem zelf uit en ervaar hoe oneindig de mogelijkheden zijn!
 
Schrijf je nu in voor dit unieke gratis* evenement! (klik hier voor meer informatie en inschrijven)
 
* Wanneer je je inschrijft, heb je op vertoon van je Canon EOS camera gratis toegang voor jezelf en een tweede persoon. Wanneer je geen EOS camera bezit, kost deelname aan de Canon EOS Lens Discovery slechts € 10 per persoon.

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.