Perfect Summer | Cashback 2014

door Pieter Dhaeze op vrijdag 16 mei 2014

We heten geen Pelleboer of Paulusma, maar we kunnen nu al voorspellen dat het een mooie zomer wordt. Zeker voor de EOS-fotograaf, want Canon verrast ons van 15 mei tot en met 20 juli met een inspirerende en voordelige promotie-actie: YOUR PERFECT SUMMER.

Deze keer niet alleen een interessante Cashback, maar je kunt zelfs nog veel meer voordeel halen met een Canon Tegoed voor een vervolgaankoop (t/m 31 oktober 2014). Maar omdat je de komende zonnige maanden misschien liever met je nieuwe camera of lens op pad gaat, kun je ook kiezen voor gratis toegang tot een fotogenieke attractie met eventueel een praktische Workshop op Locatie.

Dus aarzel niet langer en kijk snel voor meer informatie en de voorwaarden op: www.canon.nl/perfectsummer.


LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Auto ISO

Gebruik jij Auto ISO?

Lees jij onze blogs?

In de sectie Blogs kun je elke maand inspirerende en prikkelende blogs lezen. We ontvangen echter maar weinig reacties en vragen ons af waarom.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.