Lezing EOS Lens Discovery

door Pieter Dhaeze op zondag 18 mei 2014

Tijdens de EOS Lens Discovery van Canon op 17 en 18 mei jl. in de Maassilo in Rotterdam heb ik twee dagen met veel plezier lezingen gegeven over het onderwerp 'Fotografie en/in beweging'. Omdat dit onderwerp meer aandacht verdient dan drie kwartier, kunt u in dit artikel de slideshow, de foto's en het complete artikel downloaden met alle ins en outs van beweging in een foto.

De PowerPoint kun je als pdf downloaden (klik hier, ca. 1 MB)
Voorbeeldfoto's (met toelichting) kun je op full-HD bekijken op YouTube.
Het volledige artikel vind je hier.

Graag wil ik via deze weg ook alle toehoorders bij de lezingen van harte danken voor hun inspirerende aanwezigheid. Ik hoop dat het een bijdrage geweest is in uw ontwikkeling als fotograaf en ik wens u bovendien de komende jaren veel fotoplezier.

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.