BFA 2014

door Pieter Dhaeze op dinsdag 01 juli 2014

Hij stond in 2009 al met een prachtig portfolio in EOSzine (klik hier) en heeft aspiraties om internationaal door te breken als bruidsfotograaf: Ashvin Ghisyawan. Met Totaalfotografie timmert hij hard aan de weg en is hij winnaar geworden van de Bruidsfoto Award 2014. Zijn verhaal.

“Een aantal jaren geleden heb ik met een portfolio in de EOSzine gestaan als een van de eerste multiculturele bruidsfotografen in Nederland. Ik ben ooit begonnen met Hindoestaanse en Turkse bruiloften. Dit heb ik later uitgebreid naar andere culturen. Ik vind het fantastisch om de multiculturele wereld in Nederland via deze weg zo dicht mogelijk te mogen aanschouwen.

Vorig jaar heb ik op advies van diverse collega fotografen mee gedaan aan de Bruidsfoto Award 2013. Ik had niet gedacht hier iets mee te kunnen bereiken in Nederland. Ik zag immers alleen Nederlandse bruiloften terug komen bij diverse wedstrijden. Desondanks werd ik genomineerd in de categorie ‘Styling en sfeer’. Ergens vond ik het wel jammer dat ik niet met een multicultureel bruidspaar genomineerd was.

Vorig jaar deed ik wederom mee met de Bruidsfoto Award 2014. Ik had een aantal vette bruiloften gehad, dus ik hoopte deze keer met een bruidspaar genomineerd te worden. En inderdaad! Ik werd genomineerd met een prachtige stel.
Deze foto was niet echt makkelijk om te maken. Dit betrof een moskee bruiloft en een fotoshoot kwam niet goed uit gezien de drukte. Desondanks kon ik met het bruidspaar naar het dak van de moskee gaan en heeft de totale shoot 3 minuten geduurd. De rest van deze foto’s kunnen jullie op mijn website zien.
En wat bleek! Ik werd gewoon winnaar van de Bruidsfoto Award 2014! Dit had ik nooit verwacht (maar wel gehoopt)”

Meer info BFA 2014: klik hier.
Voorbeeld reportage: klik hier

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.