Serie '10 Tips'

door Pieter Dhaeze op woensdag 02 juli 2014

Op EOSzine proberen we je alle ins en outs te vertellen over elk onderwerp van de fotografie. Er is dus veel te lezen, te zien en daarom ook veel te leren. Maar die uitgebreide artikelen nodigen niet altijd uit tot lezen en soms heb je meer behoefte aan 'hapklare brokjes': tips en trucs.

Daarom zijn we voor minder diepgang en meer praktijk, een serie gestart met 5 of 10 tips per foto-onderwerp. In de loop van de tijd zullen we onderstaande lijst steeds verder uitbreiden, zodat je op elk moment en onderweg altijd even snel kunt kijken hoe je de belangrijkste valkuilen van een onderwerp kunt vermijden.

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.