HB Canon EOS 2023 | Video-supplement

door Pieter Dhaeze op donderdag 20 april 2023

Het Handboek Canon EOS is eigenlijk een onmisbaar naslagwerk voor elke serieuze EOS-fotograaf. Alle basisfuncties van je EOS-camera (DSLR én MILC) worden duidelijk uitgelegd met veel handige tips en toepassingen. Daarbij worden de tekst en foto’s ondersteund door maar liefst 70 video-tutorials. Zo gaat het leren nog eenvoudiger en sneller.

HB EOS Supllement visual

Sinds het uitkomen van de 2e editie (januari 2021) heeft de techniek echter niet stilgestaan en heeft Pieter Dhaeze nog ruim 50 nieuwe video’s uitgebracht over bijzondere functies op EOS-camera’s. In dit gratis supplement stellen we ze beschikbaar voor elke lezer van EOSzine (klik hier). Veel kijk- en fotoplezier!

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.