Interactieve tutorials

door Pieter Dhaeze op zondag 24 augustus 2014

Korte videoclips zijn een prima medium om bepaalde onderdelen van de fotografie duidelijk en 'spelenderwijs' uit te leggen. Erik Denekamp (Regio TV) maakte een bestaande clip voor ons interactief.

Linksboven kun je de hoofdstukken van de videotutorial zien en direct naar een bepaald onderdeel springen. Tevens worden er in de hoofdstukken vragen gesteld om de parate kennis te testen. Rechts kun je eventueel direct naar de website van EOSzine om bepaalde artikelen ook in tekst en beeld te lezen.

Neem even acht minuten de tijd om de hele tutorial te bekijken (of doorloop snel de chapters) en vul aan het einde het evaluatieformulier in. Wij zijn heel benieuwd wat jij van dit nieuwe concept vindt.

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.