Vergelijking EOS 7D2 90D R7 R6

door Pieter Dhaeze op maandag 30 mei 2022

De EOS R7 (mei 2022) is de eerste spiegelloze camera in het R-systeem van Canon met een APS-C sensor. Dat is goed nieuws voor iedereen met een EOS 7D II, EOS 90D of een andere APS-C DSLR. De camera is sneller, heeft een meer geavanceerd autofocussysteem en beschikt over uitgebreide filmfuncties. Maar is het ook de camera voor jou? In dit artikel een overzicht van de verschillende specificaties.

7D2 90D R7 R6-vergelijking-klein

Bovenstaande afbeelding laat zien hoe compact de EOS R7 is en hoe dit van invloed is van de knoppen-layout en bediening. De handligging en gebruik zal per persoon verschillend zijn.

specs 7d2-90d-r7-r6

Wil je een korte toelichting bij de bovenstaande specificaties, belijk dan de onderstaande video.

YT-specs 7d2-90d-r7-r6

Binnenkort komt onze review van de EOS R7. Update: review EOS R7. Wil je alvast een indruk van de EOS R7 (en de EOS R10), bekijk dan de video's van deze YouTubers: klik hier.

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.