CPN | Nieuwsbrief met EOS R7 en EOS R10

door Nieuwsbrief Canon NL op donderdag 23 juni 2022

Canon Professional Network (CPN) stuurt van tijd tot tijd nieuwsbrieven uit voor hun leden. Deze keer drie artikelen die ook voor de vrijetijdsfotograaf interessant zijn. Veel lees plezier.

1. EOS R10 of EOS R7
Wat zijn de voornaamste verschillen tussen de Canon EOS R7 en de Canon EOS R10? Wat zijn de overeenkomsten? Canon heeft het voor jou op een rijtje gezet en in dit artikel worden de belangrijkste eigenschappen van deze twee EOS R System APS-C camera’s met elkaar vergeleken (klik hier).

EOS R7 R10

2. Zeldzame schoonheid met de EOS R7
Ontdek hoe wildlife fotograaf Dani Connor met de EOS R7, de nieuwste APS-C camera van Canon in hun spiegelloze EOS R-systeem, foto's en video’s maakte van een van de meest bedreigde katachtigen ter wereld, de Iberische lynx (klik hier).

Lynx

Geïnteresseerd in het werk van Dani Conner, volg haar dan op haar YouTube-kanaal (klik hier).

YT Dani Conner

3. Op pad met de EOS R10
Reiscontentcreator Diana Millos gebruikte de EOS R10 om scènes uit Sevilla vast te leggen tijdens een trip van 48 uur door de Andalusische hoofdstad. Architectuurfotografie is een van haar specialiteiten en ze bezocht dan ook enkele van de iconische monumenten van de stad, waaronder de Plaza de España, de Giralda en de Metropol Parasol – een van de grootste houten bouwwerken ter wereld. Lees haar ervaringen met de EOS R10 in dit artikel (klik hier).

Sevilla

Geïnteresseerd in het werk van Diana Millos - Miaus, volg haar dan op de social media (klik hier).

SM Diana Miaus

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.