'WinterWensen'-actie 2104

door Pieter Dhaeze op vrijdag 31 oktober 2014

Canon laat winterwensen uitkomen met de 'WinterWensen'-actie 2014
Van romantische winterse taferelen tot een gezellig kerstdiner. Canon wil met de pay-off ‘Come and See’ vrijetijdsfotografen inspireren om de winter in al haar schoonheid vast te leggen. De campagne moedigt iedereen aan om bewust naar de wereld te kijken en verrijkende en inspirerende verhalen vast te leggen die zich in het dagelijkse leven afspelen.

De campagne wordt ondersteund met de promotie ‘WinterWensen’. Schaf tussen 30 oktober 2014 en 18 januari 2015 één of meerdere actieproducten aan en krijg tot € 180 cashback retour of ontvang tot € 250 Canon-tegoed op maar liefst 30 producten.

In de campagne staat een verrassend ‘Come and See’-verhaal centraal. Het winterse tafereel toont een kudde stadsherten die de straten van het nabijgelegen Epping Forest in Zuidwest Engeland verkennen. Terwijl de inwoners van hun nachtrust genieten, zwerven de herten door de rustige woonwijk en is de nacht van hen. www.canon.nl/comeandsee

Actieproducten kunnen tot en met 31 januari 2015 geregistreerd worden op www.canon.nl/winterwensen. Daar vind je ook de betreffende actieproducten en de voorwaarden.
Het Canon-tegoed blijft geldig tot en met 3 mei 2015.

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.