1000 volgers Twitter

door Pieter Dhaeze op maandag 24 november 2014

Na vier jaar en bijna 1000 tweets naderen we als EOSzineNL de mijlpaal van 1000 trouwe volgers op Twitter. Dat zijn er een stuk minder dan Lady Gaga (43 miljoen), maar voor ons toch genoeg reden voor een oprecht “dank je wel” aan onze Twitter-aanhang.

Bij dit bedankje hoort een cadeau en dat geven wij aan jou. Als je ons volgt op Twitter, mail ons dan je beste foto* gemaakt met een EOS-camera.
De foto die ons het meeste 'pakt', krijgt een gratis training Lightroom** voor twee personen in onze studio door Pieter Dhaeze. Nummer 2 en 3 ontvangen een boek naar keuze uit onze EOSzineShop.

INZENDING GESLOTEN

En de winnaar is @ericadan58 met een prachtige foto met de titel 'Shabab Oman II'. Het lage zonlicht zorgt ervoor dat niet alleen de golven, maar ook al het tuigage van een gouden laagje wordt voorzien. Schitterend (letterlijk).

* Één foto p.p., langste zijde 1800 pixels, JPEG
** Dagdeel van 3 uur. Datum en inhoud in overleg.

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.