Eindejaarswens 2014

door Pieter Dhaeze op dinsdag 30 december 2014

Hierbij wensen we al onze lezers een gezond en gelukkig 2015, waarin we samen nog meer plezier gaan beleven aan fotografie met onze EOS-camera.

Ook dit jaar hebben we onze wensen weer vormgegeven in een eenvoudige clip. De 'handtekeningen' zijn vanaf statief gefilmd met een EOS 70D met EF-S 18-135mm. Handmatig belicht (f/8, 1/30s, ISO 1250), handmatig scherpgesteld, handmatige witbalans (4000K) en contrast -3. Deze twee 'schets'-clips zijn versneld en de eerste ook nog omgekeerd. De twee laatste clips zijn stilstaande beelden die geanimeerd zijn met het Ken Burns effect. Gemonteerd in iMovie, maar zou ook kunnen in Windows Movie Maker. Muziek uit iMovie-bibliotheek.

Pieter Dhaeze

eindejaarswens2014

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.