Lezersonderzoek 15 jaar EOSzine

door Pieter Dhaeze op maandag 09 oktober 2023

Op 1 januari 2024 is het 15 jaar geleden dat ik met EOSzine gestart ben en ondertussen zijn vele honderden onderwerpen (reviews, classroom, videotutorials) de revue gepasseerd. Ik doe dat nog steeds met veel plezier gedaan, maar de fotografiewereld is veranderd en misschien wordt het tijd voor iets anders.

Via dit lezersonderzoek hoor ik daarom graag wat jij na 15 jaar allemaal nog zou willen weten over camera's en fotografie. Kijk eens in de sitemap en als je iets mist, geef dat dan aan in deze enquête, zodat ik daar rekening mee kan houden bij de keuze van toekomstige onderwerpen en activiteiten.

Je deelname wordt zeer op prijs gesteld en is uiteraard geheel vrijblijvend en volledig anoniem. Hoe meer deelnemers aan deze enquête, des te meer we samen kunnen laten zien dat EOSzine nog steeds een dynamische community is van enthousiaste EOS-fotografen. DUS DOE MEE!!!

Alvast bedankt voor de moeite en de resultaten lees je binnenkort op EOSzine. Dus blijf mij en EOSzine volgen!

Pieter Dhaeze

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.