Canon op Professional Imaging 2015

door Persbericht Canon NL op dinsdag 10 maart 2015

Amstelveen, 9 maart 2015 - Canon demonstreert tijdens Professional Imaging 2015 haar nieuwste producten en imaging-toepassingen op het gebied van foto, video en print. Beginnende en zeer ervaren fotografen kunnen kennismaken met de Canon-oplossingen op maar liefst twee stands in hal 1. Tevens zal Canon- ambassadeur Richard Walch als een van de grote publiekstrekkers een presentatie verzorgen; “A (cold) global sports tour/ Behind the scenes in Iceland, Japan and Kiel” op het hoofdpodium van het P.I. theater.

Professional Imaging 2015 vindt plaats van 28 tot en met 30 maart 2015 in De Loods in Nijkerk. Alle informatie over Canon’s aanwezigheid en programma is te vinden op www.canon.nl/professionalimaging.

Boeiende presentaties
00_canon-pi2015Richard Walch zal naast zijn presentatie op het hoofdpodium van PI ook een exclusieve Masterclass verzorgen. Tijdens deze masterclasses deelt Richard zijn kennis en ervaring als fotograaf en filmmaker. Walch staat bekend om zijn kenmerkende stijl van actiefotografie van sneeuw- en watersporten. Sinds 2008 is hij gespecialiseerd in het filmen in HD van tv-reclames en commerciële projecten voor toonaangevende merken, zoals Apple, Velux, Tommy Hilfiger, Audi en BMW. Walch volgt de laatste technologische ontwikkelingen op de voet om te kijken hoe hij deze kan integreren in zijn fotografie en films. In zijn masterclass staan de Canon EOS 5Ds en Canon’s nieuwe objectief EF 11-24mm f/4L USM in combinatie met stunts van BMX-fietsers met LED-verlichting centraal. Deelnemen aan deze unieke masterclass kan op basis van inschrijving via www.professionalimaging.nl

Op de Canon hoofdstand en de Canon presentatiestand zullen dagelijks interessante sprekers hun opwachting maken, waaronder Frits van Eldik en Patrick van Weeren. Frits van Eldik is al 25 jaar gespecialiseerd in auto- en motorsportfotografie. Formule 1, 24 uur van Le Mans, DTM en MotoGP zijn voor hem vaste thema’s, maar eigenlijk vindt Van Eldik alles wat in de topsport snelheid, kleur, design, emotie en techniek in zich heeft een uitdaging om vast te leggen. Hij vertelt over het werken op en rond Formule 1-circuits, de voorbereidingen hierop, de dagindeling en de inzet en keuze van fotoapparatuur. Frits vertelt dagelijks over zijn ervaringen op de hoofdstand van Canon in hal 1.

Patrick van Weeren is een freelance Steadicam-operator en cameraman voor film en video. Hij maakte onder meer naam met het filmen van autosport over de hele wereld: van Grand Prix's en Dakar rally’s tot specials voor National Geographic TV, Discovery Channel en vele Nederlandse tv-programma’s. Van Weeren verzorgt een duo-presentatie met als thema ‘Filmen met je Digitale Spiegelreflexcamera’. Canon zal tevens dagelijks een  presentatie verzorgen met als thema “Color Management Workflow”, te zien op de tweede stand van Canon in hal 1.

Portfolio-review
Canon biedt de bezoekers tevens de kans op een portfolio-review door de gerenommeerde fotografen en Canon-ambassadeurs Frits van Eldik en Richard Walch. Om kans te maken om een portfolio te laten bespreken tijdens 1 van de presentaties van Richard of Frits op de Canon hoofdstand, kan voor 13 maart aanstaande een contact-sheet van het portfolio naar CPS@canon.nl gestuurd worden. Frits en Richard zullen alle ingestuurde contactsheets persoonlijk bekijken en hier uit een keuze maken.

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.