Pim Ras | Sportzomer 2024

door Pieter Dhaeze op maandag 01 juli 2024

Pim Ras is één van Nederlands beste sportfotografen met een ongelooflijke staat van dienst en veel iconische foto’s, zoals het ‘duikvluchtdoelpunt’ van Robin van Persie op het WK van 2014.
Pim fotografeert al decennia naar volle tevredenheid met Canon EOS en is ook regelmatig met foto’s te gast op EOSzine (Coronatijd, PyeongChang, EOSR3, lockdowns, Tokyo, Beijing). Ik heb zelfs het genoegen gehad om samen met Pim een boek over Sportfotografie te mogen schrijven (klik).

PR-2014

Zomer 2024
Deze zomer heeft Pim met onder andere het EK Voetbal en de Olympische Spelen in Parijs weer een volle agenda en ik ben dan ook blij dat hij toch even tijd heeft om foto’s met ons te delen. En hoewel Pim een inspirerend verteller is, laat de foto’s hier voor zichzelf speken. Geniet! En hopelijk blijft Pim Oranje tot de finale volgen…..

PR-EK2024-01

PR-EK2024-02

PR-EK2024-03

PR-EK2024-04

PR-EK2024-05

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.