Actie | Xpozer met 20% korting

door Pieter Dhaeze op donderdag 08 september 2016

Jouw foto op Xpozer met korting
Xpozer wordt steeds populairder onder fotografen, maar toch is nog niet iedereen bekend met dit prachtige presentatie- en wisselsysteem voor je mooiste foto's. Daarom speciaal voor je mooiste vakantiefoto's en als ter (hernieuwde) kennismaking met Xpozer een kortingsactie* voor onze lezers, namelijk 20% korting op je bestelling met code: EOS-296-CTE

advertentie_NFP_pdf__1_page_

Xpozer is dé nieuwe manier om foto’s haarscherp af te drukken en strak op te spannen (review). Met Xpozer wordt je foto in HD-kwaliteit afgedrukt, waarbij kleuren overeenkomen met het origineel. Daarnaast wordt je foto strak opgespannen met het spansysteem, waardoor het lijkt alsof je foto voor de muur zweeft. Met het spansysteem kan je daarbij ook gemakkelijk van foto wisselen, zodat je niet bij elke bestelling een nieuw spansysteem hoeft aan te schaffen en je altijd kan genieten van je laatste foto's. 

Klik hier en bestel jouw foto op Xpozer met korting!

*Geldig t/m 20 september 2016 en niet geldig i.c.m. andere acties en Pro- of Club-account

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.