Boek | Dronefotografie

door Persbericht Van Duuren Media op woensdag 03 juni 2015

Iedereen droomt er wel eens van: kunnen vliegen als een vogel en even niet gebonden zijn aan de zwaartekracht. Om nét even over de rand van die klif te kunnen kijken. Om te zien hoe de top van een hoge boom er van dichtbij uitziet. Om de omgeving waarin we wonen in al zijn onderliggende verbanden te kunnen zien.

Boertange_Amos_Chapple

9789059408357-klein-droneLuchtfoto's zijn misschien wel zo fascinerend, omdat ze ons een blik gunnen op de aarde zoals we die niet vaak zien: vanaf een hoogte van enkele tientallen tot honderden meters transformeert zelfs het saaiste landschap in een wonderlijk schouwspel. Tot voor kort was het als fotograaf beperkt mogelijk om de derde dimensie te verkennen, maar dat verandert snel met de opkomst van betaalbare unmanned aerial vehicles – in de volksmond drones genoemd – die uitgerust zijn met een camera.

In dit boek worden de mogelijkheden om te fotograferen met een drone stapsgewijs uiteengezet. Als eerste worden de onderdelen van een cameradrone besproken. Daarna volgt de bespreking van een aantal populaire drones in verschillende prijsklassen. Na een korte introductie digitale fotografie volgen adviezen voor het daadwerkelijk fotograferen vanuit de lucht. Er wordt afgesloten met enkele praktische adviezen en tips voor mensen die verder willen gaan. Ook de regelgeving komt aan bod. Het geheel is aangevuld met inspirerende luchtfoto’s van dronefotografen uit de hele wereld.

DJI-Phantom-Wiebe-de-Jager

Korte review EOSzine
Het boek Drone-fotografie van Wiebe de Jager zorgt dankzij zijn logische structuur, heldere informatie en insprerend beeld, dat elke drone-liefhebber goed van start kan gaan om zijn fotografie letterlijk naar grote hoogte te brengen. Wat ons betreft een aanrader.
     
AnastaziShadows1ORG_James_Neeley-189px Moroni_James_Neeley-189px Schoorsteen_Rich-189px

• Titel: Focus op Fotografie, Dronefotografie
 
(Aankoop, voorbereiding, regelgeving, vlieg- en fotografietips)
• Auteur: Wiebe de Jager
• ISBN: 978-90-5940-835-7
• Uitvoering: Boek, 168 pagina's
• Prijs: € 24,95

Bestellen? Klik hier.

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.