EISA Awards 2015-2016

door Persbericht Canon NL op maandag 17 augustus 2015

Amstelveen, 15 augustus 2015 – Canon maakt vandaag bekend drie prestigieuze awards te hebben ontvangen van de European Imaging and Sound Association (EISA). De EOS 7D Mark II werd uitgeroepen tot de ‘European Prosumer DSLR Camera 2015-2016’, zowel de EOS 5DS als 5DS R kregen de titel ‘European Professional DSLR Camera 2015-2016’ en aan de Canon EF 11-24mm f/4L USM werd de ‘European Professional DSLR Lens 2015-2016’ award toegekend. De awards benadrukken de hoogwaardige kwaliteit die kenmerkend is voor Canon-producten binnen het gehele DSLR- en lensassortiment.

eisa-2015-2016

Over de EISA-awards wordt gestemd door jurypanels bestaande uit redacteuren van bijna 50 toonaangevende tijdschriften in 20 Europese landen. De awards worden toegekend aan producten die niet alleen de meest geavanceerde technologie combineren met een intuïtief ontwerp en gewilde functies, maar ook echt meerwaarde bieden aan eindgebruikers. Elk van de onderscheiden producten is vanaf de introductie enthousiast ontvangen en de toegekende EISA-awards zijn een aanvullend bewijs voor hun uitzonderlijke kwaliteit en prestaties.

“Canon heeft een gegarandeerde reputatie voor het produceren van kwalitatief hoogwaardige producten en onze klanten weten die op waarde te schatten,” zegt Steve Marshall, Product Marketing Director voor de Consumer Imaging Group bij Canon Europe. “Voor ons draait alles bij fotografie om expressie en het ontdekken. Als onderneming streven we continu naar het op de markt brengen van hoogwaardige, baanbrekende producten en technologieën die mensen in staat stellen hun eigen verhalen te vertellen met behulp van superieur beeldmateriaal. Elk van de onderscheiden producten is een fantastisch voorbeeld van onze toewijding en betrokkenheid om grenzen te verleggen en nieuwe mogelijkheden te bieden aan zowel professionals als consumenten. Daarom zijn we echt vereerd met de toekenning van deze gerenommeerde EISA-awards.”

In de toelichting op deze drie awards zei het EISA-jurypanel:
EUROPEAN PROSUMER DSLR CAMERA 2015-2016: Canon EOS 7D Mark II
De Canon EOS 7D Mark II is een van de beste APS-C DSLR-modellen die ooit is gemaakt. De camera biedt functies die normaal alleen beschikbaar zijn bij professionele full frame modellen. Het 65-punts AF-systeem zorgt onder uiteenlopende condities voor snelle, actieve scherpstelling, zelfs bij het volgen van bewegende onderwerpen. De camera kan fotograferen met 10 frames per seconde en de enorme buffer maakt deze snelheid ook mogelijk in RAW. De constructiekwaliteit is superieur en biedt een volledige weerbestendigheid voor bijna alle omstandigheden. Daarmee is de 7D Mark II perfect voor sport-, actie- en wildlifefotografen die de snelste acties willen vastleggen.
Onze review: Deel 1 en Deel 2!

EUROPEAN PROFESSIONAL DSLR CAMERA 2015-2016: Canon EOS 5DS/5DS R
De Canon EOS 5DS en 5DS R zijn de full frame DSLR-modellen met de hoogste resolutie op de markt. De twee modellen geven fotografen een keuzemogelijkheid: de EOS 5DS beschikt over een optisch low-passfilter om digitale artefacten te onderdrukken terwijl de EOS 5DS R dat effect ongedaan maakt voor de scherpst mogelijke beelden. Met een 50,6 miljoen pixels tellende sensor, twee DIGIC 6-processoren, gereduceerde spiegelvibratie en betrouwbare lichtmeting zorgen deze modellen voor een superieure beeldkwaliteit. Het 61-punts AF met 41 ‘cross-type’ punten garandeert betrouwbare en snelle AF-prestaties. Deze twee camera’s zijn de juiste keuze voor professionele fotografen voor wie een superieure beeldkwaliteit er echt toe doet.
Onze review: Klik hier!

EUROPEAN PROFESSIONAL DSLR LENS 2015-2016: Canon EF 11-24mm f/4L USM
Met de 11-24mm f/4L USM hebben de technici van Canon een van de beste groothoekzoomobjectieven ooit gemaakt. Het rectilineaire zoomobjectief met de wijdste groothoek ter wereld zorgt voor een toonaangevende beeldkwaliteit en biedt bij alle instellingen een uitzonderlijk hoge scherpte – zelfs in combinatie met hoge resolutie sensoren. Vertekening, chromatische aberratie en vignettering zijn redelijk laag. De constructie is perfect, met weerbestendige afdichtingen voor outdoor-gebruik en de AF-functie is snel en stil. Full frame fotografen met als specialisatie landschap-, architectuur- of interieurfotografie die uitzonderlijk hoge optische prestaties als voorwaarde stellen, hoeven niet verder te zoeken. De lens is groot en kostbaar, maar voor degenen die het zich kunnen veroorloven, is het absoluut een uitstekend stuk glas.
Onze review: klik hier!

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.