Actie | Canon verrekijkers

door Pieter Dhaeze op maandag 14 september 2015

Eind augustus hebben we je kennis laten maken met de - stereoscopische - beeldbeleving van een verrekijker (klik hier). Canon heeft een groot assortiment gestabiliseerde kijkers, waarin hun ongeëvenaarde kennis van optiek is toegepast voor de hoogste beeldkwaliteit én een rustig zoekerbeeld. Zelfs bij vergrotingen van 10x en meer en dat zonder statief!

verrekijker_lifestyle01-285px verrekijker_lifestyle02-285px

Actie
Ben je net zo enthousiast als wij over de beeldbeleving van een verrekijker, maar twijfel je toch nog over de aanschaf van een verrekijker van Canon, dan willen we je met een eenmalige en unieke actie toch over de streep trekken. Daar zul je geen spijt van krijgen.

Koop nu je Canon verrekijker in de actieperiode* en ga mee met een boottocht door de Biesbosch om de ster in de nieuwe film Holland 'Natuur in de Delta' te spotten: de Zeearend. Dit zal gebeuren onder begeleiding van een boswachter en één van de filmers van de film Holland 'Natuur in de Delta'. Een verrekijkerdeskundige van Canon en Pieter Dhaeze van EOSzine zullen aanwezig zijn om het werken met een verrekijker technisch toe te lichten. En natuurlijk mag je ook een camera meenemen als bewijs voor het thuisfront.

Verrekijkers

*Actievoorwaarden:
• Koop je verrekijker in de actieperiode van 15-09-2015 t/m 31-10-2015 bij een officiële Canon dealer in Nederland.
• Stuur een kopie van aankoopbon per e-mail naar trademarketing@canon.nl
• Na goedkeuring krijg je bericht met bevestiging voor deelname en de details van het uitstapje.

Productinformatie Canon verrekijkers: klik hier

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.