Actie | Canon large format iPF-printers

door Pieter Dhaeze op vrijdag 18 september 2015

Een foto is pas een foto als hij afgedrukt is. En die foto’s worden nog mooier als je ze op groot formaat print met een imagePROGRAF printer (iPF) van Canon. Je fotografie maakt meer indruk als je ze op groter formaat (>A3+) kunt aanbieden als eindproduct voor je klanten of kunt presenteren op een expositie van de fotoclub.
Grotere afdruk = meer indruk = meer beleving = meer marge = hogere verdiensten.

ipf-actie-580px

Korting en gratis software
De investering in een imagePROGRAF printer (iPF) van Canon kan zich snel terugbetalen, maar om de twijfelende fotograaf een steuntje in de rug te geven, biedt Canon diverse modellen* tot en met 31 december 2015 aan met een extra korting van €250,- tot wel €3000,-. Ben je geregistreerd bij EOSzine, dan ontvang je bovendien een gratis versie van de high-end Mirage Software (Site | PDF) t.w.v. €445,-.

actie-ipfs-580px

'Die heb ik zelf ook'
Dit artikel lijkt natuurlijk veel op reclamepraatje, maar in onze studio hebben we een iPF6450 staan en in mijn dagelijkse praktijk merk ik bij het afleveren van een fotosessie, dat de klant erg gecharmeerd is van één of meer mooie fotoafdrukken van 60 bij 40 cm opgeplakt op foamboard met standaardje. De kostprijs daarvan is nog geen tientje per stuk, maar het verhoogt de waarde van de resultaten van een fotosessie met een veelvoud daarvan. Alleen een downloadlinkje sturen of een usb-stickje met foto’s afgeven geeft totaal geen kwaliteitsindruk van je werk en heeft geen enkele beleving van het onderwerp.
Ook laten verschillende lokale fotografen hun foto’s bij mij afdrukken in plaats van bijvoorbeeld ProFotonet, omdat ik op hogere - en met meer constante - kwaliteit, sneller kan leveren tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Hoe en wat?
Ga naar Plotter.nl (klik hier) en bekijk het complete fotografische grootformaat printers van Canon. In de genoemde prijzen (ex. 21% BTW) is de korting al verwerkt. Bestel de gewenste Canon imagePROGRAF bij één van de erkende resellers, vermeld op deze site. Stuur vervolgens je aankoopfactuur naar EOSzine (als JPG/PDF: info@eoszine.nl) en je ontvangt binnen twee weken je gratis Mirage software.

Alvast veel printplezier!

Pieter Dhaeze

*iPF6400, iPF6450, iPF8400 en iPF9400

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.