Zilveren Camera 2015

door Pieter Dhaeze op maandag 25 januari 2016

Elk jaar worden in het kader van de Zilveren Camera (sponsored by Canon NL) in een groot aantal categorieën prijzen uitgereikt voor de beste persfoto van het afgelopen jaar. Net als in 2014 is de overall winnaar afkomstig uit de categorie Buitenland serie. Eddy van Wessel maakt met zijn serie indringend verslag van de strijd tegen IS.

zilveren-camera-2015

Wil je de winnaars zien in de andere categorieën, klik dan hier.

De uitreiking van de Zilveren Camera wordt jaarlijks uitgezonden via een live-stream, waarvan hieronder twee schermafbeeldingen.

zilveren-camera01 zilveren-camera02
Winnaars van de prijs voor vernieuwende fotojournalistiek. Country director Canon NL Jan-Ton Prinsze geïnterviewd door Wilfried de Jong.

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.