Fotowedstrijd | Voorjaar 2017

Pieter Dhaeze maandag 27 maart 2017

Het begin van de lente is vaak ook de start van een nieuw fotoseizoen. Ontluikende natuur, nieuw leven, ontwakende landschappen. Allemaal fotogenieke onderwerpen. Hoogste tijd dus om er met de camera op uit te trekken.
EOSzine moedigt je met een fotowedstrijd aan om van al dat moois te gaan genieten en om te proberen die beleving met een foto te vangen. Misschien win jij dan wel een van de mooie Canon-prijzen (EOS M5, PowerShot G9X II, Selphy CP1200) of is het lot je gunstig gezind bij de verloting van Xpozers en boeken.

inzendingen

Hoe werkt het
Het thema van de fotowedstrijd is Lente. Dat kan van alles zijn. Van sneeuwklokje tot fruitbloesem. Van ochtendmist tot zonsondergang. Maar ook een foto van een terrasje in het voorjaarszonnetje of een candid van je zoontje of dochtertje met het eerste ijsje. Als je bij het zien van de foto maar een echt voorjaarsgevoel krijgt.

CANON-PRIJZEN

Jurering en prijzen
Een deskundige jury zal de foto’s beoordelen, waaruit de drie beste foto’s volgen in de rangorde 1e, 2e en 3e plaats. Canon heeft voor deze Top 3 mooie prijzen beschikbaar gesteld. De beste 10 foto’s ontvangen het boek ‘Bewuster en betere mooiere foto’s maken 2e editie’ en zullen op EOSzine.nl extra aandacht krijgen.

Xpozer VDM-Boeken

Onder alle inzendingen worden vijf Xpozers verloot van 75x50 cm (t.w.v. € 55,95) en vijf fotoboekpakketten (t.w.v. € 74,95) van Van Duuren Media. Iedere deelnemer heeft dus kans op een leuke prijs.

Spelregels
• Inzending tot en met 31 mei 2017. Uitslag op 8 juni 2017 op EOSzine.nl (klik hier).
• Winnaars van de wedstrijd en verloting krijgen automatisch bericht.
• Foto
  - langste zijde 1200 pixels
  - jpg-bestand
  - voor- en achternaam van deelnemer als bestandsnaam, dus theo-van-der-borght.jpg
  - exif beschikbaar laten in jpg-bestand
  - nieuw gemaakt of uit archief
• Foto’s mogen bewerkt zijn (bijgesneden, belichting, kleur en scherpte), maar niet geretoucheerd of gemonteerd uit meerdere foto’s. Wel toegestaan zijn panorama-, hdr- en focusmontages.
DE INZENDING IS GESLOTEN (klik hier voor de uitslag)
• Eén foto per persoon.
• De foto is gemaakt met een Canon-camera.
• Verstoor als fotograaf geen natuur of nesten en respecteer je omgeving.

Jury
- Rob van Esch (architectuur en interieur, site)
- Huub Keulers (sport en portret, site)
- Bas Meelker (landschap, site)
- Tony Vingerhoets (lifestyle en architectuur, site)
- Johan van de Watering (macro en natuur, site)

EOSzine plaatst de ingezonden foto’s op zijn eigen website (klik hier), maar zal deze zonder toestemming niet voor promotionele of andere doeleinden gebruiken.
Over de uitslag van de wedstrijd en de verloting kan niet worden gecorrespondeerd.

De verwerking van de ingezonden foto’s gebeurt handmatig en dagelijks zal een update van de inzendingen te zien zijn op EOSzine.nl (klik hier).

Fotowedstrijd

Doe jij mee aan fotowedstrijden?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.