Boekenshop

pjcdhaeze dinsdag 02 april 2019

Veel onderwerpen over fotografie die je op deze website vindt, zijn ook te vinden in de boeken van Pieter Dhaeze. Voor veel fotografen vaak een prima naslagwerk. Je kunt enkele van zijn actuele titels (gesigneerd) hier direct bij EOSzine bestellen.

We zijn echter gebonden zijn een vaste boekenprijs en je betaalt een kleine vergoeding in verpakkings- en verzendkosten. Toch hopen we dat je via EOSzine bestelt, omdat je daarmee deze gratis en reclamevrije website ondersteunt.

Bestellen
Aangezien we geen speciale webshop hebben voor de onderstaande boeken, verzoeken wij u te bestellen via de e-maillink die u kunt vinden in de detailpagina van de betreffende boektitel. Na ontvangst van deze mail, bevestigen wij uw bestelling en voegen daar een factuur bij. Als u het boek defintief wilt aanschaffen, vragen wij u het factuurbedrag over te maken, waarna wij de bestelling zullen versturen. Excuses voor het eventuele ongemak.

 • Reisfotografie 2e editie Pieter Dhaeze
  op dinsdag 01 oktober 2019 Aangemaakt: 01-10-2019
  00_Reisfotografie2.png
  Reizen. Wie houdt daar niet van? En dan wil je toch met onvergetelijke herinneringen thuiskomen? Zorg dan dat je goede foto's maakt. Dit boek helpt je daarbij.
 • Handboek Macrofotografie Pieter Dhaeze
  op woensdag 08 mei 2019 Aangemaakt: 08-05-2019
  00_Handboek-macro.png
  Macrofotografie opent een wereld die voor gewone fotografen gesloten blijft. Wil je alles hierover weten tot in het kleinste detail, dan zorgt dit boek voor het onmisbare fundament.
 • Ontdek Lightroom Classic 2e ed. Pieter Dhaeze
  op donderdag 25 april 2019 Aangemaakt: 25-04-2019
  00_ontdekLRclassic.png
  Lightroom Classic is hét workflowprogramma voor RAW-fotografen. Wil je echt alles van dit programma weten, dan kun je met Ontdek Lightroom Classic meteen aan de slag.
 • Handboek Fotografie 9e editie Pieter Dhaeze
  op dinsdag 02 april 2019 Aangemaakt: 02-04-2019
  00_handboekfotografie9.png
  Wilt u echt álles weten van fotografie, systeemcamera en compositie, dan is dit NL-standaardwerk een absolute must. Een complete foto-opleiding in 400 pagina's.
 • Handboek Canon EOS Pieter Dhaeze
  op dinsdag 02 april 2019 Aangemaakt: 02-04-2019
  00_CanonEOShandboek.png
  Hoewel alle EOS-camera's op sommige punten verschillen, hebben ze ook heel veel overeenkomsten. In dit handboek uitleg over veel specifieke (en onbekende) EOS-functies.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.