Natuurfotografie Magazine

door PiXFACTORY op maandag 19 februari 2018

PiXFACTORY is sinds 1 januari de uitgever van Natuurfotografie Magazine! Op vrijdag 16 februari verschijnt het compleet vernieuwde Natuurfotografie Magazine! We brengen je graag op de hoogte van de inhoud en hoe ook jij in het bezit kunt komen van dit top magazine!

NFM-900px

Wat kun je verwachten van het nieuwe magazine? In deze editie van Natuurfotografie Magazine lees je o.a.:
• interview met Jan Vermeer: we zijn allemaal haantjes
• tutorial ganzenfotografie
• Johan van der Wielen op pad in de Oostvaardersplassen met nieuwsfotograaf Olaf Kraak
• tutorial over bewuste bewegingsonscherpte door Marijn Heuts
• verdiepingsartikel over elektronische sluiters
• 16 thema pagina’s over natuurfotografie in de stad
• columns van Theo Bosboom en Noortje Russel
• boeiende product reviews
• verrassende rubrieken zoals de rugtas van Roeselien en de vijf van Andrea
• tientallen pagina's boordevol andere inspirerende inhoud.
 
Hoe krijg je zo snel mogelijk een magazine in handen? 
1. Neem een abonnement
Neem vandaag nog een abonnement en geef daarbij aan dat je ook de laatste editie (nr. 34) wilt ontvangen. Je ontvangt het magazine dan zo snel mogelijk bij je in de brievenbus. Als je een jaarabonnement neemt, ontvang je bovendien gratis digitaal lezen én een voordeelpakket t.w.v. meer dan € 100,-! Zo wordt een abonnement ook nog eens heel voordelig en je zit er niet aan vast: je abonnement is maandelijks opzegbaar!
 
2. Koop een los nummer
Bij meer dan 1.250 boekhandels en kiosken in Nederland is Natuurfotografie Magazine verkrijgbaar. De meeste Bruna's en Primera's is het te koop. Je kunt ook een los nummer bestellen in de webshop. Tot en met a.s. weekend zijn er géén verzendkosten.
 
3. Neem een proefabonnement of ga voor digitaal lezen
Je kunt ook een proefabonnement van twee nummers nemen. Je kunt dan geen gebruik maken van het voordeelpakket en het loopt automatisch af. Of bestel een digitaal abonnement met korting!
 
Vlaamse lezers
Voor lezers uit Vlaanderen hebben we slecht en goed nieuws. Er is geen losse verkoop meer in België, maar de extra verzendkosten bij een abonnement hebben we fors gereduceerd. U betaalt slechts € 5,- verzendkosten voor 6 nummers. Dit wordt automatisch verrekend zodra u het formulier invult.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.