Event | Canon op PI 2019

door Persbericht Canon NL op woensdag 20 maart 2019

Laat je inspireren door bijzondere sprekers en ervaar zelf de nieuwste producten op de Canon- stand tijdens Professional Imaging 2019

Canon Professional Imaging 2019

Amstelveen, 12 maart 2019 – Canon is ook dit jaar weer groots aanwezig op de Professional Imaging beurs. Op de ruime Canon-stand te vinden in Hal 3, vertellen diverse experts spelenderwijs alles over de nieuwste Canon Imaging producten op het gebied van foto, video en print. Leer bijvoorbeeld alle know-hows van foodfotografie in de vorm van een workshop, maak kennis met het nieuwe EOS R-systeem middels diverse demonstraties, of neem plaats in het Canon-theater voor een inspirerende lezing van onder andere documentaire fotografe en kersverse winnares van de Canon Zilveren Camera, Cynthia Boll.

Programma Canon-stand
Tijdens Professional Imaging staan er diverse workshops en lezingen geprogrammeerd op de Canon-stand. Zo zal Cynthia Boll, die onlangs nog de Canon Zilveren Camera won met haar reportage “Sinking Cities Jakarta”, het Canon-theater betreden met een meeslepende lezing op het gebied van documentaire fotografie. Verder legt gerenommeerd landschaps-fotograaf Bas Meelker uit hoe zijn foto’s dankzij de Canon EOS 5Ds r en het nieuwe EOS R-systeem tot leven komen en zal dancefotograaf Rutger Geerling je meer vertellen over zijn ervaringen met de Canon EOS M-serie in combinatie met zijn tweede passie: reizen. Ook zal Frits van Eldik een lezing verzorgen en verder ingaan op zijn keuze tussen enerzijds Canon DSLR camera’s en anderzijds Canon systeemcamera’s.

De workshops op de Canon-stand worden dit jaar verzorgd door Ronald Brakel en Toonen & Wientjens. Waar Ronald Brakel je alles leert over foodfotografie in een Do-It-Yourself setting, zullen Toonen en Wientjens je de fijnste kneepjes van modelfotografie leren. Maak daarnaast tevens kennis met het nieuwe, baanbrekende EOS R-systeem tijdens diverse demonstraties. Naast een innovatieve lensvatting en een uitgebreid assortiment RF-lenzen, bestaat het EOS R-systeem inmiddels uit twee full-frame systeemcamera’s: de EOS R en de EOS RP. Beide camera’s bieden gebruikers de mogelijkheid om met zowel RF-lenzen als met hun eigen EF- of EF-S lenzen hoge kwaliteit beelden en video’s te maken.

Het volledige schema aan Canon workshops en lezingen is terug te vinden via de volgende link: https://www.canon.nl/professionalimaging/. Meer informatie over Professional Imaging 2019 zelf en de kaartverkoop is te vinden op https://www.professionalimaging.nl/. De Canon- stand is dit jaar te vinden in Hal 3.

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.