Natuuragenda 2013 | Ruben Smit

door Pieter Dhaeze op donderdag 25 oktober 2012

Gepassioneerd filmer, fotograaf en schrijver Ruben Smit neemt je mee op zijn zoektocht naar de wilde natuur in Nederland, waarbij hij het mooiste voorbeeld van nieuwe wilde natuur, de Oostvaardersplassen in Flevoland, centraal stelt. Unieke fotografie met intieme teksten. Soms overweldigend groots, dan weer inspirerend klein.

Kester Freriks, auteur van het boek Verborgen Wildernis: "Nederlanders hebben er eeuwen-lang alles aan gedaan de oorspronkelijke wildernis van duinen, moeras en water van ons land te temmen en te beteugelen. Telkens weer blijkt de natuur over een enorme kracht te beschikken en het aangeharkte, gecultiveerde Nederland terug te veroveren en om te zetten in wildernis. Bovendien worden nu in Nederland nieuwe wildernissen gecreëerd. Weliswaar doet de mens dat, maar begeef je in zo'n gebied en je ervaart hoe authentiek en echt zo'n landschap is. De natuur laat zich niet temmen."
Klik hier voor de eerste filmtrailer.

Dat beeld kun je terug vinden in deze agenda en in de film Oostvaardersplassen, De Nieuwe Wildernis, die in september 2013 in de bioscoop in premiere zal gaan.

Deze opvallende bureauagenda onderscheidt zich van andere agenda’s in kwaliteit, uitvoering en inhoud en mag daarom niet ontbreken in uw assortiment.

Door de digitale fotografie is de belangstelling voor het maken van goede foto’s enorm gegroeid. Iedereen kan fotograferen. Met tips over techniek en mooie locaties van de professional kan de fotografie- en natuurliefhebber aan de slag!

Natuuragenda 2013
Ruben Smit
ISBN: 978-90-817582-2-2
€ 14,95
144 pagina's, 19 bij 18 cm
Gebonden met leeslint
Bestellen

 

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.