We Wonderful World on the Move!

door pjcdhaeze op woensdag 27 oktober 2021

In mijn blog van 26 augustus jl. heb ik de lancering van mijn nieuwe Facebook groep ‘We Wonderful World’ aangekondigd. Amper twee maanden na dato gaat de teller richting 240 leden, iets wat elke verwachtingen overstijgt! Maar volume is niet het streven want WWW wil vooral enthousiasmeren en inspireren. En door uitwisseling kunnen WWW leden groeien in expressie, creativiteit en techniek. Nou, die spirit zit er al helemaal in moet ik zeggen.

Dagelijks komt er een variëteit met prachtige foto’s voorbij zoals architectuur, industrieel, landschap, natuur, portret, macro, travel, macro enz. Die verscheidenheid is juist wat WWW nastreeft. In welke discipline je ook fotografeert, je kunt enorm veel van elkaar leren. Mijn lang gekoesterde wens is dat leden van een FB groep elkaar ook in real life ontmoeten en daarom heb ik al redelijk snel het WWW Heusden Event aangekondigd op zaterdag 7 mei 2022.

In (misschien wel) het mooiste vestingstadje van Brabant gaan we met een beperkte groep van 30 WWW leden een onvergetelijke dag meemaken. Het programma verklap ik nog niet, want dat is uiteraard voorbehouden aan WWW leden. Kijk even naar de onderstaande night shots die ik kort geleden in Heusden heb gemaakt. Wat een fotogenieke locatie hè!

Ik kan me voorstellen dat jij nu ook graag lid wilt worden van zo’n coole facebookgroep. OK, meldt je dan aan op www.facebook.com/groups/wewonderfulworld Ik kan niet beloven dat we iedereen binnen laten maar als je voldoende in huis hebt halen we je graag aan boord.

Tony Vingerhoets

Admin We Wonderful World

26 oktober 2021 Weelde, België

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.