Actie Daniel den Hoed

door Canon NL op dinsdag 19 augustus 2014

FOTOGRAFEN GEZOCHT VOOR VRIJWILLIGERSDAG DANIEL DEN HOED
VRIJDAG 12 SEPTEMBER
 
Beste EOS-fotograaf,

Ben jij een redelijk ervaren (portret)fotograaf? En zet jij je graag in voor het goede doel? Misschien is de actie “Maak kanker kansloos” van Daniel den Hoed dan wel iets voor jou!

Fotografen gezocht: fotografie dag 12 september!
Omdat Canon deze actie een warm hart toedraagt en ook via diverse andere manieren de actie steunt (bijvoorbeeld door het leveren van drukwerk), zijn wij op zoek naar collega’s die op vrijdag 12 september een dag lang op locatie portretfoto’s willen maken van de schoolkinderen die meedoen met de actie (zie onder voor meer informatie). Natuurlijk is het belangrijk dat deze foto’s gemaakt worden met een Canon camera en dat ze van hoge kwaliteit zijn. Ervaring met portretfotografie en het bezit van een Canon spiegelreflexcamera zijn dus vereist! Vrienden of kennissen zijn ook welkom, mits ze aan de voorwaarden voldoen.

Daniel den Hoed
De Daniel den Hoed Kliniek in het Erasmus Medisch Centrum van Rotterdam is een internationaal zeer gerenommeerd multidisciplinair kankerinstituut. In het kader van het 100-jarig bestaan van deze kliniek, start de Daniel den Hoed Stichting onder de vlag van het fondsenwerving programma ‘De Hoed van Daniel’ in september een scholenactie in de regio Groot Rotterdam.

Scholenactie ‘Maak kanker kansloos’
Voor de scholenactie gaan de kinderen van 21 scholen in Rotterdam zelf hoeden knutselen om er vervolgens mee op de foto te gaan met de boodschap ‘Maak kanker kansloos’. Deze schoolkinderen, bijna 6.000 in totaal, krijgen de foto als poster mee naar huis en kunnen deze voor het raam hangen. Een voorbeeld van zo’n poster vind je hiernaast. Een professionele jury kiest de 5 mooiste hoeden uit waarna de foto’s van de winnaars – mét hoed – op groot formaat in abri’s door Rotterdam komen te hangen.

Neem contact op!
Heb jij zin om je in te zetten tijdens deze speciale Canon vrijwilligersdag? Of wil je meer informatie? Laat dat dan weten aan Gerben van Voorden (mail). Hij is namens Canon projectleider van dit mooie initiatief. Voor vragen kun je je ook richten tot Gerben.

Laat graag snel van je horen want de voorbereidingen voor de scholenactie zijn al in volle gang!

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.