Canon beamers

door Content www.canon.nl op dinsdag 14 juni 2016

Canon biedt een volledig assortiment aan multimediaprojectoren voor elke omgeving, toepassing of bedrijf, van installatiemodellen tot 4K, modellen met een ultrakorte projectieafstand en draagbare modellen tot Full HD 1080p-projectoren. Dankzij Canon's 75 jaar ervaring op het gebied van optische innovatie bevatten alle projectoren geavanceerde optica en lensontwerpen voor krachtige beelden met ongeëvenaard contrast en helderheid, zelfs bij korte projectieafstanden. De mogelijkheden zijn nagenoeg oneindig.

canon-beamers-580px

Het beamer-assortiment van Canon kan onderverdeeld worden in zes categorieën:

1. Installatieprojectoren
2. Groothoekprojectoren met (ultra)korte projectieafstand
3. Compacte en draagbare projectoren
4. Full HD-projectoren
5. Projectoren voor het bedrijfsleven en het onderwijs
6. Projectoren voor visualisatie, simulatie, design en fotografie

1. Installatieprojectoren
Projectoren met unieke, compacte plafondmontage en vaste installatie voor grote ruimten die perfect zijn voor kantoren en professionele beeldweergave, van kerken tot musea. Deze projectoren bieden een verbluffende visuele impact met de nauwkeurigheid van foto's, naadloze rastervrije video's en vloeiende kleurgradaties. Modellen met verwisselbare lenzen bieden een verscheidenheid aan gemotoriseerde lenzen met uitstekend contrast en fantastische helderheid die aan vrijwel alle installatievereisten voldoen.
- Eenvoudige installatie en onderhoud
- Verwisselbare lenzen
- Veelzijdige kwaliteitsbeelden

01-beamer-installatie

2. Groothoekprojectoren met (ultra)korte projectieafstand
Deze groothoekprojectoren zijn ideaal voor interactieve toepassingen in klaslokalen en voor presentaties in kleine vergaderruimten, kantoren en open ruimten. Met Canon's projectoren met (ultra)korte projectieafstand, waaronder HD 1080p-projectoren met korte projectieafstand, geniet u van een nieuwe standaard in beeldkwaliteit vanaf ongeveer een derde van de projectieafstand van traditionele projectoren.
- Compact ontwerp en heel draagbaar
- Eenvoudige installatie en onderhoud
- Flexibel in gebruik
- Projectoren met plafondmontage en vaste installatie voor grote ruimten

02-beamer-groothoek

3. Compacte en draagbare projectoren
Met Canon's compacte, draagbare projectoren, waaronder USB-, HD- en ultradraagbare modellen, bent u verzekerd van superieure projectiekwaliteit waar u ook bent – van klaslokalen tot lichte vergaderruimten. Ze zijn eenvoudig te bedienen, betrouwbaar en bevatten de laatste DLP-technologie en reproduceren daarmee telkens weer natuurgetrouw uw presentaties.
- Handig te vervoeren
- Veelzijdige connectiviteit
- Eenvoudige installatie en energiebesparende functies

03-beamer-compact

4. Full HD-projectoren
Maak de overstap naar een HD-projector voor scherpe beelden met superieure kwaliteit, uitstekend contrast en fantastische helderheid. De uitstekende plaatsingsflexibiliteit, eenvoudige bediening en HDMI-connectiviteit garanderen een verbeterde ervaring bij het projecteren van video, multimedia, PowerPoint of gegevens, met heldere, scherpe en natuurgetrouwe High Definition-beelden. Het assortiment bevat Full HD 1080p-projectoren.
- HD/HD ready met HDMI-connectiviteit
- LCOS-panelen met AISYS-technologie
- Flexibiliteit en controle

04-beamer-fullHD

5. Projectoren voor het bedrijfsleven en het onderwijs
Profiteer van een groot zakelijk voordeel met een assortiment compacte kantoorprojectoren, die stuk voor stuk hoge beeldkwaliteit en groot gebruiksgemak bieden. Deze projectoren zijn ideaal voor kantoren, klaslokalen, vergaderruimten en conferentiezalen en fungeren daarnaast uitstekend als smart-projectoren in klaslokalen, aula's of collegezalen. Kies uit draagbare modellen of modellen met vaste installatie; allemaal bieden ze indrukwekkende en vloeiende beelden.
- Eenvoudige installatie
- Beelden van hoge kwaliteit
- standaard 3 jaar garantie van Canon

05-beamer-bedrijven

5. Projectoren voor visualisatie, simulatie, design en fotografie
Canon biedt een verscheidenheid aan projectoren met verbluffende beelden voor allerlei visualisatie-, simulatie- en creatieve toepassingen. Dankzij de WUXGA-resolutie is helderheid en nauwkeurigheid voor 3D-modellering en prototyping, architectuur, mapping en CAD-omgevingen gegarandeerd. Maar ook professionele fotografen en andere creatieve bedrijven, zoals modehuizen en reclamebureaus, zullen de natuurgetrouwe projectie van 'echte' helderheid, levendige kleuren en uitstekend contrast waarderen.
- Indrukwekkende beeldkwaliteit, ideaal voor fotografie
- Veelzijdige connectiviteit
- Eenvoudig te installeren

06-beamer-fotografie

Beamers algemeen: klik hier.
Hand-out Canon-beamers en -technology: klik hier.
Canon productpagina: klik hier.

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.