FotoFair 2015 | Van Duuren Media

door Pieter Dhaeze op woensdag 13 mei 2015

De Fotofair is het meest spectaculaire fotofestival van de Benelux. In 2015 vindt dit event plaats op 30 en 31 mei en is open van 09.00 uur tot 18.00 uur. Met inspirerende fotografiemomenten, workshops en lezingen. Het is een groots evenement met de allernieuwste foto-apparatuur en spectaculaire aanbiedingen.

fotofair-activiteitenOp de unieke locatie, Event Center Beekse Bergen (Beekse Bergen 1, 5081 NJ Hilvarenbeek. Route en Google Maps), kun je een onvergetelijke dag beleven voor het hele gezin. Neem je camera mee, zodat je geen enkel fotomoment mist! Parkeren kan gemakkelijk voor de deur.

Bestel hier je tickets.

fotofair-aanbiedingen

Natuurlijk is ook uitgeverij Van Duuren Media van de partij met een uitgebreid fonds van fotografie- en Photoshoptitels. Kom dus naar de stand (52) van VDM en profiteer van de vele interessante (beurs)aanbiedingen. Dat mag je niet missen.

LAATSTE NIEUWE ARTIKELEN
Sinds de vorige nieuwsbrief zijn we weer druk in de weer geweest om interessante onderwerpen te bespreken en nieuwe producten te testen. De betreffende artikelen hebben we hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

Heb je ideeën voor een onderwerp of review, laat het ons dan weten: info@eoszine.nl

Spiegelloos

Ga jij binnenkort overstappen naar een spiegelloos camerasysteem?

Tevredenheid EOS

Hoe tevreden ben jij momenteel met jouw EOS-systeem?

Inloggen

Wachtwoord of loginnaam vergeten? Klik hier
Als je nog geen GRATIS persoonlijk account hebt op EOSZINE dan kun je deze hier aanmaken. Met dit account kun je o.a. de nieuwsbrief en het gratis digitale magazine ontvangen.